Hegesztőgép MIG/MAG MMA/TIG HF PULSE Paton MFI 270 MULTIPRO (15-4) 400 V

SKU: 39595

PRICE ON REQUEST

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Leírás

Hegesztőgép MFI 270 MULTIPRO digitális multifunkciós inverteres félautomata hegesztőgép félautomata MIG/MAG hegesztéshez, kézi MMA ívhegesztéshez és TIG HF ívhegesztéshez gáz- és védőgázkeverékben. A MultiPro sorozat érintésmentes ívgyújtó modullal (oszcillátor) van felszerelve, beépített gázellátó szeleppel. A teljesen elektronikus vezérlőrendszer használatának előnye ebben a készülékben kizárja azokat a hátrányokat, amelyek az analóg vezérlőrendszereken alapuló többfunkciós készülékekre jellemzőek, amelyek definíció szerint mindig egy adott módszerre irányulnak, és minden más módszer további jellemzője a vezérlés hátrányai. Egy teljesen elektronikus rendszerben a vezérlőrendszer a forrás minden erőforrásával rendelkezik, teljes kapacitásának határain belül és függetlenül attól, hogy milyen módszert alkalmaznak. A “Multi-Professional” sorozatot ipari felhasználásra tervezték, a forrás a kényelem és a biztonság érdekében elválasztható a hegesztőhuzal adagoló mechanizmustól.

 

A kiegészítő beállítási lehetőségnek köszönhetően a helyzetnek megfelelően kiválaszthatja a legoptimálisabb hegesztőgép-beállítást. A forrás 250 A névleges áramot biztosít, ami elegendő a Ф1,6 mm-től a könnyen olvasztható Ф6 mm-es elektródákhoz és a félautomata hegesztéshez a Ф0,6 mm és Ф1,2 mm közötti átmérőjű tömör huzalokkal. A forrás alapértelmezés szerint optimális értékekre van beállítva, és elég egyszerű, ha nem megyünk bele a beállítások részleteibe, amelyek már több tapasztalatot igényelnek a hegesztőtől. Veszélyes munkakörülményekre egy MMA üresjárati feszültségcsökkentő blokkot építettek be, amely be- és kikapcsolható.

 

A “Multi-Professional” sorozatú PATON® félautomata gépek jellemzője a kiváló minőségű, zárt, fémből készült huzaladagoló, valamint a már létező, világszerte szabványossá vált KZ-2 “EURO” típusú csatlakozó, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a jövőben tetszőlegesen cserélje a tartót. A készülék rendelkezik egy védelmi modullal az abnormális tápfeszültségszintek (túlfeszültség vagy feszültségesés), valamint a túlfeszültségek ellen. A transzformátorba táplált feszültség megnövekedett frekvenciája miatt a transzformátor többszörösen kisebb lehet. Ezért a hegesztőgép súlya és teljes mérete többszörösen kisebb, mint az azonos kimeneti paraméterekkel rendelkező hagyományos készülékeké.

 

GÁZ NÉLKÜLI HEGESZTÉSI FUNKCIÓ – HEGESZTÉS ÖNHORDÓ HUZALLAL
Minden PATON hegesztőgép alkalmas önárnyékoló huzallal történő hegesztésre. Az ilyen hegesztés, szemben a hagyományos MIG/MAG hegesztési eljárással, védőgáz használata nélkül történik – azonban speciális hegesztőhuzal használata szükséges. A huzal saját árnyékolóanyagot termel, amely segít megvédeni a hegesztési ívet.

 

MULTIPRO SOROZAT – BEÉPÍTETT IONIZÁTOR

A MultiPro sorozatú hegesztők beépített HF IONIZERrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi az érintkezés nélküli ívgyújtást a TIG hegesztési módszerben. Ez a hosszabbítás a TIG fogantyú vezérlőgombjának függvénye. A fogantyúgomb vezérlőkábele közvetlenül ehhez a modulhoz csatlakozik. A fáklyán lévő vezérlőgomb megnyomásakor a vezérlőjelet a hegesztőgép vezérlője kapja, amely a hegesztés előtt a hegesztési terület tisztítására az előző t1 gázáram funkcióját fejleszti, és késleltetve jelet ad a gép bekapcsolására – így lehetővé válik az érintésmentes ívgyújtással történő TIG-hegesztés.

 

FORRASZTÁS – INDUKTIVITÁS-SZABÁLYOZÁS

Paton MIG/MAG Standard és PRO sorozatú hegesztőgépek a három fokozatban változtatható induktivitás funkciónak köszönhetően lehetővé teszik a forrasztást. Az induktivitásszabályozás lehetővé teszi az ív jellemzőinek optimalizálását a hegesztendő alkatrész vastagságának megfelelően. Ez a funkció az ívfeszültség változtatásakor az áramáram sebességének megváltoztatásához szükséges. Minél vékonyabb a MIG/MAG hegesztéssel hegesztendő munkadarab, az induktivitásnak nagyobbnak kell lennie (lágy ív – kevesebb olvadás), vastag munkadaraboknál ennek ellenkezője (kemény ív – több olvadás).

 

 

A PATON™ BERENDEZÉSEK FŐ ELŐNYEI

 • Európai gyártás
 • Elektronikus hővédelmi rendszer a hőtermelő alkatrészek túlmelegedéstől való védelmére
 • Megbízhatóság az IGBT technológiának köszönhetően
 • Lehetőség hosszú hosszabbítókábelekkel és generátorral való munkavégzésre
 • Impulzusáramú hegesztés minden hegesztési módszernél
 • Javított ív izzás stabilitás
 • Módváltási funkció 2T, 4T, gázürítés az adagoló funkcióból
 • A hálózati feszültség túlfeszültségek és -csökkenések elleni védelem mellett a készülékek stabilizáló rendszerrel rendelkeznek a hosszabb fázis-fázis feszültségingadozások alatti működéshez, és lehetővé teszik a megfelelő működést a 320V és 440V közötti feszültségtartományban.
 • Kétszer alacsonyabb energiafogyasztás a hagyományos forrásokhoz képest
 • Optimális behatolás és helyes öltésforma a hegesztési helyzettől függetlenül

 

3 év gyártói garancia mind a fogyasztók, mind a vállalatok számára

Kiváló minőségű kivitelezés, amelyet a 3 éves DOOR-to-DOOR gyártói garancia igazol. A MULTI PRO sorozat modelljeit kompakt felépítés jellemzi, amely számos innovatív technológiai megoldást alkalmaz, növelve a készülékek megbízhatóságát. Az inverter megbízhatósága poros és párás környezetben is megnőtt.

 

A megvásárolt készlet tartalmazza:

 • Hegesztőgép MFI 270 MULTIPRO 400V PATON™
 • PATON™ BPI 15-4 4×4 adagoló (15 kg-os orsó – 4 tekercses adagoló)
 • MIG MAG hegesztőpisztoly ABICOR BINZEL MB GRIP 24 3m
 • Elektródatartó ABICOR BINZEL DE2300 3m
 • Tömeges tartó ABICOR BINZEL MK300 3m
 • Huzaladagoló görgők 4x (0,8 – 1,0),4x (1,2 – 1,6) V + 4x (0,8 – 1,0) U
 • Hegesztőhuzal orsófedél
 • Gyorscsatlakozó gázhoz
 • Karton csomagolás
 • Hordozószíj
 • Használati utasítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.