PATON™ ProMIG-630-15-4-400V W

PRICE ON REQUEST

Hegesztési módszerek: MMA, MIG-MAG, TIG LIFT
Garancia: 3 év, cégekre is vonatkozik.
Üzemi ciklus: 70% 630A-nál, 100% 420A-nál
Huzaladagoló: 4 görgő, 5 kg-os, 15 kg-os és 18 kg-os orsók támogatására.
Funkciók: Forrasztás, induktivitás beállítása, x3-as impulzus, képesség alumínium hegesztésére MIG, VRD, 2T/4T, IGBT esetén
Professzionális félautomata hegesztőgép, amely lehetővé teszi a működést bármilyen hegesztési módszerrel. Ezt a készüléket páratlan minőségű kivitelezés, magas üzemi ciklus és számos modern funkció jellemzi, amelyek a legmagasabb hegesztési minőséget biztosítják.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Leírás

LEÍRÁS

Bemutatjuk a Paton ProMig 630 (15-4), egy korszerű hegesztőgépet, amelyet úgy terveztek, hogy páratlan pontossággal, hatékonysággal és biztonsági jellemzőkkel feleljen meg a professzionális hegesztők igényeinek.

Élvonalbeli technológia a kiváló teljesítményért:

IGBT technológia: Modern tranzisztorokat használ az elektromágneses interferencia és a teljesítményveszteség minimalizálása érdekében, biztosítva az áramforrás maximális hatékonyságát és megbízhatóságát.
Átfogó védelem: Elektronikus hővédelmi rendszerrel van felszerelve az összes fűtőelemen a túlmelegedés megelőzése és az alkatrészek élettartamának meghosszabbítása érdekében, minimalizálva a meghibásodás kockázatát.
Feszültségstabilizálás: Lehetővé teszi a zökkenőmentes működést hosszú hosszabbító kábeleken és generátoros áramellátáson, kiküszöbölve a feszültségingadozásokat a fokozott hegesztésszabályozás és stabilitás érdekében a 320V és 440V közötti tartományban.
Egyszerű polaritás megfordítás: Könnyedén válthat az egyenáramú elektróda pozitív (DCEP) és az egyenáramú elektróda negatív (DCEN) polaritása között az optimális hegesztési folyamatokhoz, az adott anyagokra és körülményekre szabottan.
Kompakt és hordozható kialakítás: A külön adagolóval rendelkező ProMig 630 lehetővé teszi az MMA és TIG hegesztést csak az áramforrás használatával, sokoldalúságot és könnyű használatot biztosítva a különböző alkalmazásokban.
Innovatív hűtőrendszer: Az adaptív ventilátorsebesség-szabályozó rendszerrel kombinált egyedi kialakítás még poros környezetben is biztosítja az alkatrészek hosszabb élettartamát, nagyobb tartósságot és energiahatékonyságot.

Precíziós hegesztési teljesítmény:

Feszültség és huzaladagolási sebesség felfutása/lecsökkenése: Biztosítja a sima átmenetet a hegesztés során, csökkenti a gyújtáskor keletkező fröccsenést és minimalizálja a hibákat, például a kráterképződést a kiváló minőségű hegesztések érdekében.
MIG/MAG forrasztás és indukciós funkció: Rugalmasságot biztosít az áram felfutásának beállításához és a csepegési sebesség szabályozásához, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy optimalizálják a hegesztési folyamatokat az anyagvastagság és a követelmények alapján.
TIG DC Pulse és MMA Pulse: Vezérelt modulációt kínál a csúcs- és alapáram szintek között, optimalizálva a fém lerakódását, a hőbevitelt és a behatolás szabályozását, ami tisztább hegesztési varratokat eredményez, csökkentett fröccsenéssel és a hegesztés utáni tisztítással.

Továbbfejlesztett biztonsági funkciók:

Feszültségcsökkentő rendszer (VRD): Biztonságosan csökkenti a feszültségszinteket a fedett elektródákon a hegesztés után, minimalizálva az elektromos veszélyek kockázatát.
Vezetékes távirányító: Lehetővé teszi a hegesztési paraméterek távoli beállítását MMA-hegesztés közben, növelve a biztonságot a nehezen hozzáférhető vagy veszélyes hegesztési környezetben.

Testreszabható hegesztési élmény:

16 különböző hegesztési program: Tárolja és azonosítja a különböző alkalmazásokhoz előnyben részesített hegesztési beállításokat, sokoldalúságot és kényelmet biztosítva.
Áram-feszültség karakterisztikus meredekségszabályozás: Beállítja a hegesztési paramétereket a különböző elektródabevonatokhoz, optimális teljesítményt és kényelmet biztosítva a hegesztési műveletek során.

Fejlett biztonsági intézkedések:

Terheletlen feszültségcsökkentés: Aktiválódik zárt térben történő hegesztéskor, az elektróda leválasztása után 12V alá csökkenti a feszültségszintet a fokozott elektromos biztonság érdekében.

A Paton ProMig 630 (15-4) nem csak egy hegesztőgép; ez egy átfogó megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a professzionális hegesztők sokrétű igényeinek, páratlan teljesítményt, pontosságot és biztonságot kínálva minden hegesztésnél.

Műszaki adatok

Névleges tápegység feszültség, V380/400
Névleges áramfelvétel a hálózati fázisból, A42 – 49
Névleges hegesztőáram, A630
Maximális üzemi áram, A800
Üzemelési terhelési tényező70%
Tápegység feszültség tartomány, V±15%
Hegesztőáram szabályozási tartomány, A18 – 630
Elektrodavarró átmérő, mm1,6-8
Szilárd hegesztőhuzal átmérő, mm0,6 – 2
Impulzus üzemmódok hegesztés közbenMMA/TIG
Jótállási időszak, hónap24
„Hot-Start”Állítható
„Arc-Force”Állítható
„Anti-Stick”Automatikus
Üresjárási feszültség, V12/75
Hegesztési ív gyújtási feszültség, V110
Névleges teljesítményfelvétel, kVA27,8-32,5
Maximális teljesítményfelvétel, kVA40,1
HűtésAdaptív
Súly, kg38,4
Védelmi osztályIP23