Hegesztőkészlet PATON™ ProMIG-500-15-4-400V WK

PRICE ON REQUEST

Hegesztési módszerek: MMA, MIG-MAG, TIG LIFT
Garancia: 3 év, cégekre is vonatkozik.
Üzemi ciklus: 100% MMA 418A, TIG 420A, MIG/MAG 400 A
Huzaladagoló: 4 görgő, 5 kg-os, 15 kg-os és 18 kg-os orsók támogatására.
Funkciók: Forrasztás, induktivitás beállítása, x3 impulzus, képesség alumínium hegesztésére MIG, VRD, 2T/4T, IGBT esetén
Professzionális félautomata hegesztőgép, amely bármilyen hegesztési módszerrel történő működést lehetővé tesz. Ezt a készüléket páratlan kézműves kivitelezés, magas üzemidő és számos modern funkció jellemzi, amelyek biztosítják a legmagasabb hegesztési minőséget.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Leírás

LEÍRÁS

Bemutatjuk a Paton ProMig 350 (15-4 W) hegesztőgépet, a fejlett funkciók és az innovatív kialakítás erőművét, amely a professzionális hegesztők igényeihez igazodik. Íme az előnyeinek és képességeinek részletes ismertetése:

Fejlett technológia a fokozott teljesítményért:

IGBT technológia: Modern tranzisztorokat használ az elektromágneses interferencia minimalizálása és az alacsony energiaveszteség biztosítása érdekében, növelve a hatékonyságot és a megbízhatóságot.
Átfogó védelem: Elektronikus hővédelemmel van felszerelve az összes fűtőelemen, stabilizálja a hőmérsékletet a túlmelegedés megelőzése és az alkatrészek élettartamának meghosszabbítása érdekében.
Feszültségstabilizálás: Megszünteti a feszültségingadozásokat, következetes hegesztési szabályozást és működési stabilitást biztosít széles feszültségtartományban.
Felhasználóbarát polaritás megfordítás: Könnyedén válthat a DCEP és a DCEN polaritások között az optimalizált hegesztési folyamatokhoz az egyedi anyagkövetelmények alapján.
Kompakt és sokoldalú kialakítás: Külön adagolóval rendelkezik a hordozhatóság és rugalmasság érdekében, amely lehetővé teszi az MMA és TIG hegesztést kizárólag a tápforrással.
Innovatív hűtőrendszer: Az egyedülálló légáramlási kialakítás és a ventilátorleállító funkció meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát és növeli a tartósságot, még poros környezetben is.

Precíziós hegesztési teljesítmény:

TIG DC impulzus: Pontos hőszabályozást kínál a vékony vagy kényes munkadarabok torzulásainak minimalizálása érdekében, biztosítva a kiváló hegesztési minőséget.
MMA Pulse: Optimalizálja a fémlerakódást, a hőbevitelt és a behatolásvezérlést a tisztább hegesztésekhez, csökkentett fröccsenéssel és a hegesztés utáni tisztítással.
Testreszabható paraméterek: Finomhangolja a forró indítás és az íverő beállításait az optimális ívindítás, stabilitás és anyagbehatolás érdekében.

Testre szabott hegesztési élmény:

MIG/MAG forrasztás és indukciós funkció: Lehetővé teszi a felhasználók számára az áram felfutási sebességének beállítását a csökkentett fröccsenés és a hegesztési folyamat fokozott ellenőrzése érdekében.
VRD rendszer: Biztonságos szintre csökkenti a feszültséget a fedett elektródán a nagyobb biztonság érdekében.
Vezetékes távirányító: Lehetővé teszi a hegesztési paraméterek távvezérelt beállítását a nehezen hozzáférhető vagy veszélyes területeken.

Bővíthető és mobil kialakítás:

Huzaladagoló: Tartós, hermetikusan lezárt fém huzaladagoló EURO-csatlakozóval a rugalmas égőválasztás érdekében.
Mobilitás: Adagoló kerekekkel felszerelve a könnyű mozgatáshoz különböző munkakörülmények között.
Kommunikáció: Támogatja az áramforrás és az adagoló közötti, akár 20 méter hosszúságú kommunikációs vezetékeket, ami kiterjeszti a működési tartományt.
Feeder forgatása: 360 fokos forgatási funkcióval rendelkezik az egyedi hegesztési igényekhez való fokozott alkalmazkodóképesség érdekében.

Sokoldalú alkalmazások:

Ideális a különböző iparágak számára: A ProMIG 350 (15-4 W) sokoldalú jellemzőivel és robusztus kialakításával a legkülönbözőbb iparágak hegesztési alkalmazásainak széles körére alkalmas.
Kivételes megbízhatóság: Úgy építették, hogy ellenálljon az igényes munkakörnyezetnek, biztosítva a következetes teljesítményt és tartósságot.

A Paton ProMig 350 (15-4 W) nem csupán egy hegesztőgép; ez egy átfogó megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy felülmúlja az elvárásokat a professzionális hegesztési alkalmazásokban.

Műszaki adatok

Névleges tápegység feszültség, V380/400
Névleges áramfelvétel a hálózati fázisból, A30 – 35,5
Névleges hegesztőáram, A500
Maximális üzemi áram, A630
Üzemelési terhelési tényező70%
Tápegység feszültség tartomány, V±15%
Hegesztőáram szabályozási tartomány, A16 – 500
Elektrodavarró átmérő, mm1,6-8
Szilárd hegesztőhuzal átmérő, mm0,6 – 1,6
Impulzus üzemmódok hegesztés közbenMMA/TIG
Jótállási időszak, hónap24
„Hot-Start”Állítható
„Arc-Force”Állítható
„Anti-Stick”Automatikus
Üresjárási feszültség, V12/75
Hegesztési ív gyújtási feszültség, V110
Névleges teljesítményfelvétel, kVA19,9-23,6
Maximális teljesítményfelvétel, kVA29,0
HűtésAdaptív
Védelmi osztályIP23