PATON™ ProMIG-350-15-4-400V SF

PRICE ON REQUEST

Hegesztési módszerek: MMA, MIG-MAG, TIG LIFT
Garancia: 3 év, cégekre is vonatkozik.
Üzemi ciklus: 70% 350A-nál, 100% 290A-nál
Huzaladagoló: 4 görgő, 5 kg-os, 15 kg-os és 18 kg-os orsók támogatására.
Funkciók: Forrasztás, induktivitás beállítása, x3-as impulzus, képesség alumínium hegesztésére MIG, VRD, 2T/4T, IGBT esetén
Professzionális félautomata hegesztőgép, amely lehetővé teszi a működést bármilyen hegesztési módszerrel. Ezt a készüléket páratlan kézműves kivitelezés, magas üzemi ciklus és számos modern funkció jellemzi, amelyek biztosítják a legmagasabb hegesztési minőséget.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Leírás

LEÍRÁS

Bemutatjuk a PATON PRO sorozatú félautomata hegesztőgépet: a Paton ProMIG 350 (15-4). Ezt az élvonalbeli készüléket aprólékosan tervezték és tervezték, hogy megfeleljen a professzionális hegesztők igényeinek, rengeteg funkciót és előnyt kínálva, amelyek a hegesztés hatékonyságának, pontosságának és biztonságának növelésére vannak szabva.

Fejlett technológia a fokozott teljesítményért:

IGBT technológia: A Paton ProMIG 350 a modern tranzisztorok beépítésével minimális elektromágneses interferenciát és alacsony energiaveszteséget biztosít áramköreiben, ezáltal fokozva a hatékonyságot és a megbízhatóságot.
Átfogó védelem: Az összes fűtőelemet átfogó elektronikus hővédelmi rendszerrel felszerelve ez a hegesztő aktívan figyeli és stabilizálja a hőmérsékletet a túlmelegedés és az alkatrészek károsodásának megelőzése érdekében, így biztosítva a hosszabb élettartamot és az üzembiztonságot.
Feszültségstabilizálás: Élvezze a zökkenőmentes hegesztést meghosszabbított kábelek vagy generátoros áramellátás mellett, mivel a feszültségingadozásokat hatékonyan mérsékli, garantálva a következetes hegesztési szabályozást és működési stabilitást a 320V és 440V közötti feszültségtartományban.
Felhasználóbarát polaritás megfordítás: Könnyedén válthat az egyenáramú elektróda pozitív (DCEP) és az egyenáramú elektróda negatív (DCEN) polaritása között, lehetővé téve a különféle anyagokhoz és körülményekhez igazodó, adaptálható hegesztési folyamatokat.
Kompakt és sokoldalú kialakítás: A külön adagolóval ellátott Paton ProMIG 350 hordozhatóságot és rugalmasságot kínál, lehetővé téve az MMA és TIG hegesztést kizárólag az áramforrással, így ideális a különböző alkalmazásokhoz.
Innovatív hűtőrendszer: Az egyedi légáramlás-kialakítással és ventilátorleállító funkcióval ez a hegesztőgép meghosszabbított alkatrész-élettartammal, fokozott tartóssággal és csökkentett energiafogyasztással büszkélkedhet, így poros környezetben is használható.

Precíziós hegesztési teljesítmény:

TIG DC Pulse: Használja ki az impulzusáram-technológia előnyeit a pontos hőszabályozás érdekében, minimalizálva a vékony vagy kényes munkadarabok torzulásait, és biztosítva a kiváló hegesztési minőséget.
MMA Pulse: Tapasztalja meg az optimalizált fémlerakódást, hőbevitelt és behatolásvezérlést, ami tisztább hegesztési varratokat eredményez, csökkentett fröccsenéssel és hegesztés utáni tisztítással.
Testreszabható paraméterek: Finomhangolja a forróindítás és az íverő beállításait az optimális ívindítás és stabilitás elérése érdekében, lehetővé téve a mélyebb anyagbehatolást és a salakképződés megelőzését a hibátlan hegesztési eredmények érdekében.

Felhasználó-központú funkciók:

Programozható hegesztési üzemmódok: Akár 16 hegesztési program egyszerű tárolása és elérése, sokoldalúságot és kényelmet biztosítva a különböző hegesztési feladatokhoz.
Kompakt és könnyű: A korlátozottan hozzáférhető helyeken való hatékonyságra tervezett Paton ProMIG 350 hordozhatóságot kínál anélkül, hogy a teljesítmény rovására menne.
Továbbfejlesztett huzaladagoló: A robusztus, hermetikusan lezárt, 4 hengeres adagolóval felszerelt, teljes görgős meghajtási funkcióval ellátott gép megbízható huzaladagolást biztosít a következetes hegesztési eredmények érdekében.

Testre szabott hegesztési élmény:

Áram-feszültség karakterisztikus lejtésszabályozás: A hegesztési paraméterek beállítása a különböző elektródabevonatoknak megfelelően, optimális teljesítményt biztosítva a különböző elektródatípusokkal.
Továbbfejlesztett biztonsági intézkedések: Aktiválja a terhelés nélküli feszültségcsökkentő funkciót a fokozott elektromos biztonság érdekében a zárt térben végzett kézi ívhegesztési műveletek során.

A Paton ProMIG 350 (15-4) több mint egy hegesztőgép; ez egy átfogó megoldás, amelyet a professzionális hegesztők sokrétű igényeinek kielégítésére terveztek, és minden hegesztésnél páratlan teljesítményt, pontosságot és biztonságot kínál.

Műszaki adatok

Névleges tápegység feszültség, V380/400
Névleges áramfelvétel a hálózati fázisból, A16 – 18,5
Névleges hegesztőáram, A350
Maximális üzemi áram, A450
Üzemelési terhelési tényező70%
Tápegység feszültség tartomány, V±15%
Hegesztőáram szabályozási tartomány, A14 – 350
Elektrodavarró átmérő, mm1,6-6
Szilárd hegesztőhuzal átmérő, mm0,6 – 1,4
Huzal adagoló mechanizmus görgőinek száma4
Tekercs súlya legfeljebb, kg15
Impulzus üzemmódok hegesztés közbenMMA/TIG
Jótállási időszak, hónap36
„Hot-Start”Állítható
„Arc-Force”Állítható
„Anti-Stick”Automatikus
Üresjárási feszültség, V12/75
Hegesztési ív gyújtási feszültség, V110
Névleges teljesítményfelvétel, kVA10,7-12,3
Maximális teljesítményfelvétel, kVA15,3
HűtésAdaptív
Összméretek Sz x H x M, mm360х540х400
Súly, kg22,9
Védelmi osztályIP33