Hegesztőkészlet PATON™ ProMIG-630-15-4-400V WK

PRICE ON REQUEST

Hegesztési módszerek: MMA, MIG-MAG, TIG LIFT
Garancia: 3 év, cégekre is vonatkozik.
Üzemi ciklus: 100% MMA 520A, TIG 525A, MIG/MAG 520 A
Huzaladagoló: 4 görgő, 5 kg-os, 15 kg-os és 18 kg-os orsók támogatására.
Funkciók: Forrasztás, induktivitás beállítása, x3-as impulzus, képesség alumínium hegesztésére MIG, VRD, 2T/4T, IGBT esetén
Professzionális félautomata hegesztőgép, amely lehetővé teszi a működést bármilyen hegesztési módszerrel. Ezt a készüléket páratlan minőségű kivitelezés, magas üzemi ciklus és számos modern funkció jellemzi, amelyek a legmagasabb hegesztési minőséget biztosítják.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Leírás

LEÍRÁS

A PATON PRO sorozatú hegesztőgépek tartós, kiváló minőségű, hermetikusan zárt fémhuzaladagolókkal tűnnek ki, amelyek rendkívüli megbízhatóságot biztosítanak. Emellett a jelenleg globális szabványnak számító EURO csatlakozóval vannak felszerelve, ami a felhasználók számára rugalmasságot biztosít a fáklyák szükség szerinti cseréjéhez.

Különösen a ProMIG-630 W (15-4) modellt jellemzi a technológiailag fejlett, 4 hengeres adagoló, amely teljes görgős meghajtási funkcióval rendelkezik, növelve a hatékonyságot és a megbízhatóságot.

A ProMIG-630 W (15-4) modell ugyanakkor mobilitásával is kitűnik. Az adagolója kényelmes kerekekkel van felszerelve, megkönnyítve a mozgást a különböző munkakörülmények között. Ez a készülék lehetővé teszi továbbá az akár 20 méter hosszúságú kommunikációs vezetékek csatlakoztatását az áramforrás és az adagoló között, jelentősen kibővítve a működési tartományt és nagyobb szabadságot biztosítva a munkaterületen.

A készülék döntő fontosságú jellemzője továbbá, hogy az adagolóját 360 fokos forgatási funkcióval bővítheti. Ez növeli a rugalmasságot, és lehetővé teszi, hogy jobban alkalmazkodjon az egyedi hegesztési igényekhez. Mindezek a tulajdonságok a ProMIG-630 W (15-4) készüléket rendkívül sokoldalúvá teszik, amely ideálisan alkalmas a hegesztőipar számos alkalmazásához.

Fejlett funkciók a kivételes teljesítményért:

IGBT technológia: Modern tranzisztorokat használ az elektromágneses interferencia és a teljesítményveszteség minimalizálása érdekében, növelve a hatékonyságot és a megbízhatóságot.
Hővédelem: Figyeli és stabilizálja a hőmérsékletet a túlmelegedés megelőzése érdekében, biztosítva az alkatrészek hosszabb élettartamát és a működési biztonságot.
Feszültségstabilizálás: Megszünteti a feszültségingadozásokat a következetes hegesztésszabályozás és a működési stabilitás érdekében, még hosszabb kábelek vagy generátoros áramellátás esetén is.
Egyszerű polaritás megfordítás: Könnyedén váltogat a polaritások között az adaptálható hegesztési folyamatokhoz, optimalizálva a teljesítményt a különböző anyagokhoz.
Különálló adagoló: Lehetővé teszi a kizárólag áramforrással történő hegesztést, növelve a hordozhatóságot és a rugalmasságot az MMA és TIG módszerekhez.
Egyedi kialakítás és ventilátorleállító: Meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát és növeli a tartósságot az adaptív ventilátorsebesség-szabályozó rendszerrel, energiatakarékos és zajcsökkentő.
Feszültségrámpa-vezérlés: Biztosítja a zökkenőmentes átmenetet a hegesztési üzemmódba, csökkentve a fröccsenést és fenntartva a magas hegesztési minőséget.
MIG/MAG forrasztás és indukciós funkció: Beállítja az áram felfutását az optimális hegesztéshez, csökkenti a fröccsenést és biztosítja a hegesztési folyamat pontos vezérlését.
Feszültségcsökkentő rendszer (VRD): Gyorsan csökkenti a feszültséget a hegesztés után a nagyobb biztonság érdekében, minimalizálva az elektromos veszélyek kockázatát.
Vezetékes távirányító: Lehetővé teszi a hegesztési paraméterek távoli beállítását, ideális a nehezen hozzáférhető vagy veszélyes hegesztési helyzetekben.
TIG DC Pulse: Lehetővé teszi a hő pontos szabályozását hegesztés közben, csökkentve a torzulásokat vékony vagy kényes anyagoknál.
MMA Pulse: Optimalizálja a fém lerakódási sebességét és a behatolás szabályozását, csökkentve a hibákat, mint például a porozitás és a repedések, a tisztább hegesztési varratok érdekében.
Állítható paraméterek: Testreszabhatja a forró indítás és az íverő beállításait az optimális ívindítás, stabilitás és behatolás érdekében.
Hegesztési programok tárolása és azonosítása: Kényelmesen elmenthet és hozzáférhet akár 16 hegesztési programhoz a különböző hegesztési feladatok sokoldalúsága érdekében.
Kompakt és könnyű: A korlátozottan hozzáférhető helyeken való hatékonyságra tervezték, és a teljesítmény csökkenése nélkül kínál hordozhatóságot.

Műszaki adatok

Névleges tápegység feszültség, V380/400
Névleges áramfelvétel a hálózati fázisból, A42 – 49
Névleges hegesztőáram, A630
Maximális üzemi áram, A800
Üzemelési terhelési tényező70%
Tápegység feszültség tartomány, V±15%
Hegesztőáram szabályozási tartomány, A18 – 630
Elektrodavarró átmérő, mm1,6-8
Szilárd hegesztőhuzal átmérő, mm0,6 – 2
Impulzus üzemmódok hegesztés közbenMMA/TIG
Jótállási időszak, hónap24
„Hot-Start”Állítható
„Arc-Force”Állítható
„Anti-Stick”Automatikus
Üresjárási feszültség csökkentésBe/Ki
Hegesztési ív gyújtási feszültség, V110
Névleges teljesítményfelvétel, kVA27,8-32,5
Maximális teljesítményfelvétel, kVA40,1
HűtésAdaptív
Védelmi osztályIP23