PATON™ MultiPRO-350-15-4-400V

PRICE ON REQUEST

Hegesztési módszerek: HEGESZTÉS: MMA, MIG-MAG, TIG HF
Garancia: 3 év, cégek számára is.
Üzemi ciklus: 70% 350A-nál, 100% 218A-nál
Huzaladagoló: 4 görgő, 5 kg, 15 kg és 18 kg-os orsó megtámasztása
Funkciók: érintésmentes ívgyújtás (HF), forrasztás, gáz nélküli hegesztés, induktivitás beállítás, impulzus x3, alumínium MIG, VRD, 2t/4T, IGBT
Professzionális félautomata hegesztőgép, amely bármilyen hegesztési módszerrel képes dolgozni. A készülék páratlan kézműves kivitelezéssel, magas üzemidővel és számos modern funkcióval büszkélkedhet, amelyek biztosítják a legmagasabb hegesztési minőséget.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Leírás

LEÍRÁS

Üdvözöljük a modern hegesztés világában a forradalmi Paton MultiPro-350 (15-4) hegesztővel. Ezt a fejlett készüléket olyan szakemberek számára tervezték, akik sokoldalúságot, megbízhatóságot és kiváló hegesztési minőséget keresnek. Az innovatív technológia és a legmagasabb minőségű alkatrészek ötvözésével a Paton MultiPro-350 (15-4) hegesztőgép az Ön műhelyének nélkülözhetetlen eszközévé válik.

Ennek a hegesztőgépnek a fő előnyei a következők:

A legkorszerűbb IGBT tranzisztorok használata garantálja a minimális elektromágneses interferenciát és az alacsony energiaveszteséget, ami hatékony és megbízható áramforrást eredményez.
A hővédelmi rendszer megakadályozza a fűtőelemek túlmelegedését, ami hatékony és biztonságos működést tesz lehetővé, valamint meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát és minimalizálja a meghibásodás kockázatát.
A feszültségstabilizálás lehetővé teszi a hosszú hosszabb hosszabbítóvezetékekkel és generátoros árammal való működést, kiküszöbölve a feszültségingadozásokat és biztosítva a stabil működést. Ez a funkció a berendezés hosszabb élettartamát és nagyobb üzembiztonságot jelent.
A TIG DC PULSE funkció lehetővé teszi a hő jobb szabályozását a TIG DC hegesztés során az áramimpulzusnak a “csúcsáram” és az “alapáram” szintek közötti szabályozásával.
Az MMA PULSE funkció az MMA hegesztés során a magasabb csúcsáram és az alacsonyabb alapáram közötti szabályozott árammodulációt vezet be. Ezt a pulzálást úgy tervezték, hogy optimalizálja a fémleadási sebesség, a hőleadás és a behatolás közötti egyensúlyt.
A TIG HF ívgyújtás – érintésmentes – tiszta, szennyeződésmentes ívgyújtást tesz lehetővé a volfrámelektróda és az anyag közötti fizikai érintkezés nélkül.
A TIG DC – 2T fáklya gombfunkciója lehetővé teszi a hegesztés egyszerű, két lépésben történő elindítását: nyomja meg a hegesztés megkezdéséhez és engedje el a folyamat befejezéséhez.
A TIG DC – 4T fáklya nyomógomb funkciója megkönnyíti a hegesztést a nehéz helyzetekben, lehetővé téve a hegesztés megkezdését és fenntartását a ravasz folyamatos nyomogatása nélkül.
Az egyenáramú pozitív elektróda (DCEP) és a negatív elektróda (DCEN) közötti egyszerű polaritásváltás biztosítja, hogy a hegesztési folyamat optimális legyen a különböző anyagokhoz és körülményekhez.
A feszültségrámpa és a huzalelőtolási sebesség funkciók lehetővé teszik a zökkenőmentes átmenetet a hegesztési üzemmódba, csökkentve a gyújtás és a hegesztőmedence kialakulásakor fellépő csomósodás mértékét.
A hegesztési folyamat végén a feszültség és a huzalelőtolási sebesség csökkentésének funkciója megakadályozza a hegesztési varrat végén a tározók kialakulását és az ehhez kapcsolódó hibákat, például a repedéseket és a porozitást.
A MIG/MAG BRAZING & INDUCTANCE funkció lehetővé teszi az áramváltás sebességének beállítását az ívfeszültség változásának megfelelően, ami csökkenti a csomósodás mértékét, de befolyásolja a cseppátvitel sebességét.
A különálló adagoló lehetővé teszi a hegesztő szabadon leválaszthatóságát az adagolóról, lehetővé téve az MMA és TIG hegesztést a

Műszaki adatok

Névleges tápegység feszültség, V380/400
Névleges áramfelvétel a hálózati fázisból, A16,2 – 18,7
Névleges hegesztőáram, A350
Maximális üzemi áram, A450
Üzemelési terhelési tényező70%
Tápegység feszültség tartomány, V±15%
Hegesztőáram szabályozási tartomány, A14 – 350
Elektrodavarró átmérő, mm1,6-6
Szilárd hegesztődrót átmérő, mm0,6 – 1,4
Jótállási időszak, hónap36
„Hot-Start”Állítható
„Arc-Force”Állítható
„Anti-Stick”Automatikus
Üresjárási feszültség, V12/75
Ívgyújtási feszültség, V110
Névleges teljesítményfelvétel, kVA10,7 – 12,3
Maximális teljesítményfelvétel, kVA15,3
HűtésAdaptív
Teljes méretek, SzéxHxM, mm360х540х400
Tömeg, kg16,9
Védelmi osztályIP33