PATON Standard-350

PRICE ON REQUEST

Hegesztési módszerek: MMA
Hegesztési áram: 20A-350A, tápegység 400V, szükséges biztosíték 32A
Garancia: 3 év DOOR-to-DOOR, vállalkozások számára is.
Üzemi ciklus: 40% 350A-nál, 100% 250A-nál
Tulajdonságok: Hot-Start, Anti-Stick, Arc-Force
Leírás: Professzionális MMA hegesztőgép széles hegesztési áramtartományban, akár 350A-ig, legfeljebb 6 mm átmérőjű bevont elektródákkal való munkához.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Leírás

LEÍRÁS

Paton Standard 350 – A legmagasabb minőség és hatékonyság a hegesztésben

IGBT technológia alkalmazása: Hegesztőgépünk a legkorszerűbb IGBT-tranzisztorokat használja, ami minimális elektromágneses interferenciát és alacsony energiaveszteséget garantál a primer áramkörökben. Ez növeli az áramforrás hatékonyságát és megbízhatóságát.

Feszültségstabilizálás: A feszültségstabilizálásnak köszönhetően hosszú hosszabb hosszabbítókábelekkel és generátoros áramellátással is kényelmesen lehet dolgozni. Ez kiküszöböli a feszültségingadozásokat, amelyek befolyásolják a hegesztőgép szabályozását és működési stabilitását. Ez a funkció hozzájárul a gép hosszabb élettartamához és a nagyobb üzembiztonsághoz.

IP33 védelem: A hegesztő készülékház megakadályozza, hogy a 2,5 mm-nél nagyobb átmérőjű részecskék bejussanak a termékbe. Ezenkívül védelmet nyújt az eső ellen, ha a víz függőlegesen vagy a függőleges vonalhoz képest 60º-os szögben folyik, ami nem befolyásolja a készülék működését.

Feszültségcsökkentő rendszer (VRD): Ez a rendszer úgy van kialakítva, hogy a hegesztés befejezése után néhány milliszekundummal kikapcsolja az áramellátást. Ez a funkció felelős azért is, hogy a fedett elektródán lévő feszültséget biztonságos szintre csökkentse.

Forró indítás: Hegesztőgépünk hatékony ívgyújtást biztosít, még alacsony gyújtópotenciállal rendelkező elektródák használata esetén is. Ez javítja az anyag behatolását a gyújtási fázisban, minimalizálva az anyagkárosodás kockázatát. Ezenkívül aktívan megakadályozza a hegesztési folyamat során a nyomvonalas zárványok kialakulását.

ARC FORCE: Ez a technológia jelentősen javítja az ív stabilitását a rövid ívű hegesztés során, biztosítva az egyenletes és kiváló minőségű hegesztést. Emellett lehetővé teszi a folyékony fémcseppek zökkenőmentes átvitelét az elektródáról a hegesztési tócsába, biztosítva a zökkenőmentes és hibátlan hegesztési folyamatot.

ANTI-STICK: Ha az elektróda rátapad a hegesztendő anyagra, a készülék automatikusan csökkenti a hegesztőáramot 0,6-0,8 s után. Ez megkönnyíti az elektróda leválasztását az anyagról a véletlen ívgyulladás veszélye nélkül, biztosítva a kezelő biztonságát és kényelmét.

Pontos áramerősség-szabályozás: A hegesztés közbeni áramerősség pontos szabályozása kulcsfontosságú a kiváló minőségű, optimális behatolású és minimális hibával rendelkező hegesztési varrat eléréséhez. Hegesztő készülékünk lehetővé teszi a pontos áramszabályozást a megbízhatóbb és következetesebb hegesztési folyamat érdekében.

Ívgyújtás stabilitása: A stabil ívgyújtás kulcsfontosságú a hegesztési folyamat zökkenőmentes indításához és az egyenletes hegesztési tócsa fenntartásához. Az optimalizált ívgyújtás-stabilitás csökkenti a fröccsenés, az elektróda megtapadásának vagy az ív vándorlásának kockázatát, javítva ezzel a hegesztés általános minőségét és megjelenését.

A Paton Standard 350 nem csak egy hegesztő, hanem egy olyan eszköz, amely megbízhatóságot, teljesítményt és pontosságot biztosít bármilyen hegesztési alkalmazásban.

Műszaki adatok

Névleges tápegység feszültség, V380/400
Névleges áramfelvétel a hálózati fázisból, A17,7
Névleges hegesztőáram, A350
Maximális üzemi áram, A450
Üzemelési terhelési tényező70%
Tápegység feszültség tartomány, V±15%
Hegesztőáram szabályozási tartomány, A50 – 350
Méretek H / Sz / M, mm390 х 145 х 335
Elektrodavarró átmérő, mm2-6
Jótállási időszak, hónap36
„Hot-Start”Automatikus
„Arc-Force”Automatikus
„Anti-Stick”Automatikus
Üresjárási feszültség, VAkár 80
Ívgyújtási feszültség, V110
Névleges teljesítményfelvétel, kVA11,7
Maximális teljesítményfelvétel, kVA15,2
Hatékonyság, %90
HűtésKényszerített
Bruttó tömeg, kg14
Tömeg, kg9,8
Védelmi osztályIP33