Hegesztési inverter PATON™ PRO 630 – 400V

PRICE ON REQUEST

Hegesztési módszerek: MMA, TIG Lift, MIG-MAG (huzaladagoló megvásárlása után)
Hegesztési áram: 20A-630A, tápegység 400V, szükséges biztosíték 63A
Garancia: 3 év DOOR-to-DOOR, vállalkozások számára is
Üzemidő: 40% 630A-nál, 100% 450A-nál
Tulajdonságok: Hot-Start, Anti-Stick, Arc-Force
Leírás: A professzionális alkalmazásokhoz tervezett, nagyon magas, akár 630A hegesztési árammal rendelkező, fejlett MMA hegesztőgép. Képes akár 8 mm átmérőjű bevont elektródákkal is dolgozni.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Leírás

LEÍRÁS

Üdvözöljük a forradalmi Paton Pro 630 – 400V hegesztővel a hegesztési kiválóság világában. Ezt a fejlett készüléket olyan szakemberek számára fejlesztették ki, akik munkájuk során tökéletességre és megbízhatóságra törekszenek. Az innovatív technológia és a legmagasabb minőségű alkatrészek ötvözésével a Paton Pro 630 hegesztőgép az Ön műhelyének nélkülözhetetlen eszközévé válik.

Ennek a hegesztőgépnek a fő előnyei a következők:

A legkorszerűbb IGBT tranzisztorok használata minimális elektromágneses interferenciát és alacsony energiaveszteséget garantál, ami hatékony és megbízható áramforrást eredményez.
A feszültségstabilizálás lehetővé teszi a hosszú hosszabb hosszabbítókábelekkel és generátoros árammal való működést, kiküszöböli a feszültségingadozásokat és stabil működést biztosít. Mindez a készülék hosszabb élettartamát és nagyobb üzembiztonságot jelent.
A feszültségcsökkentő rendszer (VRD) a hegesztés végén azonnal csökkenti a feszültséget az elektródán, így biztosítva a felhasználó biztonságát.
A Hot Start funkció állítható paraméterei lehetővé teszik az optimális ívindítást, a mélyebb anyagbehatolást és az aktív szennyeződésmegelőzést.
A CAC & CAC-A funkció lehetővé teszi a hatékony széníves vágást számos ipari alkalmazásban, garantálva a gyors és pontos fémeltávolítást.
Egy védelmi rendszer védi a kulcsfontosságú alkatrészeket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, így biztosítva a megbízhatóságot minden üzemi körülmények között.
A készülék egyedi kialakítása és szellőztető rendszere fokozza az alkatrészek tartósságát és teljesítményét, még zord termelési környezetben is.
A TIG LIFT & MMA PULSE funkció lehetővé teszi a tartós és robusztus hegesztés elérését, biztosítva a hegesztési folyamat pontos vezérlését.

A fejlett technológiával támogatott Paton Pro 630 hegesztőgép számos olyan funkciót és képességet kínál, amelyek ideális eszközzé teszik bármilyen típusú hegesztéshez. Akár tapasztalt szakember, akár csak most kezdte a munkát, ez a hegesztőgép páratlan minőséget és teljesítményt nyújt.

Ne várjon tovább – csatlakozzon a Paton Pro 630 hegesztő elégedett felhasználóinak sorához, és fedezze fel a hegesztési kiválóság új dimenzióját!

Műszaki adatok

Névleges tápegység feszültség, V380/400
Névleges áramfelvétel a hálózati fázisból, A42-49
Névleges hegesztőáram, A630
Maximális üzemi áram, A800
Üzemelési terhelési tényező70%
Tápegység feszültség tartomány, V±15%
Hegesztőáram szabályozási tartomány, A18 – 630
Elektrodavarró átmérő, mm1,6-8
Szilárd hegesztődrót átmérő, mm0,6 – 2
Jótállási időszak, hónap24
„Hot-Start”Állítható
„Arc-Force”Állítható
„Anti-Stick”Automatikus
Üresjárási feszültség, V12/75
Ívgyújtási feszültség, V110
Névleges teljesítményfelvétel, kVA27,7-32,4
Maximális teljesítményfelvétel, kVA40
Teljes méretek, SzéxHxM, mm235х510х410
Tömeg, kg24,2
Védelmi osztályIP23