Hegesztési inverter PATON™ PRO 500 – 400V

PRICE ON REQUEST

Hegesztési módszerek: MMA, TIG Lift, MIG-MAG (huzaladagoló megvásárlása után)
Hegesztési áram: 20A-500A, tápegység 400V, szükséges biztosíték 32A
Garancia: 3 év DOOR-to-DOOR, vállalkozásoknak is
Üzemidő: 40% 500A-nál, 100% 314A-nál
Tulajdonságok: Hot-Start, Anti-Stick, Arc-Force
Leírás: Kiváló minőségű MMA hegesztő 500A névleges hegesztési árammal, amely képes akár 6 mm átmérőjű bevont elektródák kezelésére.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Leírás

LEÍRÁS

Bemutatjuk a Paton Pro 500 – 400V hegesztőgépet, amely forradalmi megoldás a hegesztési folyamatok során a legmagasabb minőséget, teljesítményt és megbízhatóságot kereső szakemberek számára. Ez a fejlett hegesztőgép a legmodernebb, IGBT tranzisztorokon alapuló technológiát alkalmazza, amely nemcsak kiváló hegesztési minőséget biztosít, hanem az elektromágneses interferenciát és az energiaveszteséget is minimalizálja.

A Paton Pro 500 hegesztő egyik legfőbb előnye a feszültségstabilizálás, amely lehetővé teszi, hogy hosszú hosszabb hosszabbító kábelek és generátoros áramellátás mellett is működjön. Ez kiküszöböli a feszültségingadozásokat, ami viszont stabil hegesztési folyamatot eredményez, meghosszabbítja a hegesztő élettartamát és növeli az üzembiztonságot. A feszültségingadozási tartomány 320V és 440V között van, ami rugalmasságot biztosít a különböző üzemi körülmények között.

A Paton Pro 500 hegesztőgép emellett feszültségcsökkentő rendszerrel (VRD) van felszerelve, amely hegesztés után gyors feszültségcsökkentést biztosít, minimalizálva az áramütés kockázatát és védve a felhasználót.

Az olyan paraméterbeállító funkciók, mint a Hot Start és az ARC Force lehetővé teszik az optimális hegesztésindítást, biztosítva az ív stabilitását és a kiváló anyagbehatolást. Ezeknek a paramétereknek a beállítási lehetősége lehetővé teszi, hogy a hegesztés a felhasználó egyedi igényeihez és preferenciáihoz igazodjon.

Az innovatív túlmelegedés- és túlfeszültségvédelmi rendszer garantálja a hegesztőgép biztonságos és megbízható használatát még nehéz munkakörülmények között is. Ezenkívül egy egyedi hűtőrendszer adaptív ventilátorsebességgel biztosítja az alkatrész optimális működését még nagy porral terhelt gyártási környezetben is, és csökkenti az energiafogyasztást is.

A Paton Pro 500 – 400V-os hegesztőgép számos fejlett funkciót is kínál, mint például a CAC és CAC-A a hatékony ívvágáshoz a különböző ipari alkalmazásokban, valamint a TIG LIFT és MMA PULSE opció a tartós és robusztus hegesztésekhez.

A Paton Pro 500 hegesztő kompakt kialakítása lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és a kényelmes kezelhetőséget még szűk helyeken is. Emellett a távvezérlési lehetőség lehetővé teszi a hegesztési paraméterek beállítását akár távolról is, ami különösen hasznos a nehezen hozzáférhető vagy veszélyes területeken.

A Paton Pro 500 – 400V hegesztő nem csak egy szerszám, hanem a hegesztés új szabványa.

Műszaki adatok

Névleges tápegység feszültség, V380/400
Névleges áramfelvétel a hálózati fázisból, A30-35,5
Névleges hegesztőáram, A500
Maximális üzemi áram, A630
Üzemelési terhelési tényező70%
Tápegység feszültség tartomány, V±15%
Hegesztőáram szabályozási tartomány, A16 – 500
Elektrodavarró átmérő, mm1,6-8
Szilárd hegesztődrót átmérő, mm0,6 – 1,6
Jótállási időszak, hónap24
„Hot-Start”Állítható
„Arc-Force”Állítható
„Anti-Stick”Automatikus
Üresjárási feszültség, V12/75
Ívgyújtási feszültség, V110
Névleges teljesítményfelvétel, kVA19,8-23,5
Maximális teljesítményfelvétel, kVA28,9
HűtésAdaptív
Teljes méretek, SzéxHxM, mm180х510х385
Bruttó tömeg, kg31
Tömeg, kg22,5
Védelmi osztályIP23