PATON™ StandardTIG-350

PRICE ON REQUEST

Hegesztési áram: 350A
Hegesztési módszerek: MIG-MAG (a huzaladagoló megvásárlása után)
Garancia: 3 év, cégek számára is
Üzemidő: 45% 350A-nál, 100% 234A-nál
Előnyök: Érintésmentes ívgyújtás, továbbfejlesztett ívstabilizálás, paraméterek fokozatmentes beállítása, hegesztés impulzussal, hővédelmi rendszer.
Leírás: Hegesztési rendszer: Hegesztési rendszer, amely a hegesztés során a hegesztőgépek és a hegesztőgépek között is megtalálható: Többfunkciós hegesztőgép, amely fekete és rozsdamentes acél TIG hegesztésére alkalmas.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Leírás

LEÍRÁS

Bemutatjuk a Paton StandardTIG35 hegesztőgépet, amelyet élvonalbeli funkciókkal és fejlett technológiával terveztek, hogy megfeleljen a professzionális hegesztők igényeinek. Íme, miért emelkedik ki a többi közül:

IGBT technológia: A modern tranzisztorok felhasználásával ez a hegesztőgép minimális elektromágneses interferenciát és alacsony energiaveszteséget biztosít, növelve a hatékonyságot és a megbízhatóságot.
Fokozott védelem: Elektronikus hővédelmi rendszerrel van felszerelve az összes fűtőelemen, amely megakadályozza a túlmelegedést és biztosítja a biztonságos működést, így meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát.
Feszültségstabilizálás: Lehetővé teszi a zökkenőmentes működést hosszú hosszabbító kábeleken és generátoros tápegységeken, kiküszöbölve a feszültségingadozásokat a stabil és biztonságos hegesztési körülmények érdekében.
Impulzushegesztés: Mind a TIG DC Pulse, mind az MMA Pulse funkciókat kínálja, pontos vezérlést biztosítva a hegesztési folyamat felett, optimalizálva a behatolást, és csökkentve a hibák kockázatát.
Érintésmentes ívgyújtás: TIG HF technológiával, amely lehetővé teszi az érintésmentes ívgyújtást a tisztább indítás és a jobb hegesztési minőség érdekében.
Felhasználóbarát fáklyafunkciók: 2T és 4T funkciókat kínál a könnyű használat érdekében, biztosítva a hegesztési folyamat pontos irányítását még a kihívást jelentő helyzetekben is.
Sokoldalú polaritás megfordítás: Lehetővé teszi a DCEP és DCEN polaritások közötti könnyed váltást, optimalizálva a hegesztési folyamatot a különböző anyagokhoz és körülményekhez.
Ramp Up és Down vezérlés: Elősegíti a zökkenőmentes átmenetet a hegesztés során, minimalizálja a fröccsenést és biztosítja a kiváló minőségű hegesztési varratokat az elejétől a végéig.
Különálló adagoló kialakítása: Könnyű és kompakt, külön adagoló opcióval, amely a hordozhatóság megőrzése mellett rugalmasságot biztosít a hegesztési módszerek terén.
Egyedi kialakítás ventilátorleállító funkcióval: Innovatív hűtőrendszerrel tervezték, amely meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát és csökkenti a zajt üresjárat közben.
VRD rendszer: A biztonságot a hegesztés utáni feszültség biztonságos szintre történő csökkentésével biztosítja, minimalizálva az elektromos veszélyek kockázatát.
Testreszabható hegesztési programok: Akár 16 hegesztési program tárolása és azonosítása, sokoldalúságot és kényelmet kínálva a különböző hegesztési feladatokhoz.
Gazdaságos frissítési lehetőség: A jövőbiztos kialakítás lehetővé teszi a huzaladagolóval való egyszerű integrációt, így a gépet egy hordozható 3 az 1-ben megoldássá alakítja át.
Áram-feszültség karakterisztikus vezérlés: Pontos vezérlést kínál a kényelmes hegesztéshez különböző elektródabevonatokkal, optimális teljesítményt biztosítva a különböző alkalmazásokhoz.

A Paton StandardTIG35 hegesztőgép egyesíti a fejlett technológiát, a felhasználóbarát funkciókat és a robusztus felépítést, így ideális választás a megbízhatóságot, sokoldalúságot és kiváló teljesítményt kereső professzionális hegesztők számára.

Műszaki adatok

Névleges tápegység feszültség, V380/400
Névleges áramfelvétel a hálózati fázisból, A16-18,5
Névleges hegesztőáram, A350
Maximális üzemi áram, A450
Üzemelési terhelési tényező70%
Tápegység feszültség tartomány, V±15%
Hegesztőáram szabályozási tartomány, A14 – 350
Elektrodavarró átmérő, mm1,6-6
Szilárd hegesztőhuzal átmérő, mm0,6 – 1,4
Jótállási időszak, hónap24
„Hot-Start”Állítható
„Arc-Force”Állítható
„Anti-Stick”Automatikus
Üresjárási feszültség, V12/70
Névleges teljesítményfelvétel, kVA10,6-12,2
Maximális teljesítményfelvétel, kVA15,2
HűtésAdaptív
Összméretek Sz x H x M, mm145х390х335
Védelmi osztályIP33