Huzaladagoló Paton BPI 250 PRO DC (15-2)

SKU: 69554

PRICE ON REQUEST

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához
Category:

Leírás

MIG/MAG huzaladagoló Paton BPI 250 PRO DC (15-2)

 

A PATON BPI 250 PRO 15-2 egyenáramú digitális hegesztőhuzal-adagolót külső hegesztőforrással való használatra tervezték félautomata MIG/MAG hegesztésnél, ahol a forrás generálja a hegesztőáramot, és az adagoló biztosítja a stabil huzalellátást a hegesztési ponthoz.

 

Az adagoló saját áramforrással rendelkezik, amely a motort, a védőgázszelepet és a vezérlőrendszert táplálja. A PATON™ adagolók jellegzetes tulajdonsága a nagyon erős, kiváló minőségű, zárt fémhuzal adagoló mechanizmus, valamint a beépített KZ-2 “EURO” típusú csatlakozó, amely világszerte szabványossá vált, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a jövőben tetszőlegesen cserélje a tartót. A készülékbe védőgázellátó szelep van beépítve.

 

Amikor az adagoló működik, a belső vezérlőrendszere a KZ-2 aljzatról érkező jeleket olvassa, amelyeket a tartóban lévő gomb továbbít. A megfelelő pillanatban bekapcsolja a védőgázellátó szelepet, egy előre meghatározott késleltetés után továbbítja az áramforrás bekapcsolására vonatkozó jelet, majd bekapcsolja és stabilizálja a vezetékadagoló motor forgási sebességét. A folyamat befejezése után az összes elemet fordított sorrendben, a szükséges késleltetésekkel kapcsolja ki. Alapértelmezés szerint minden paraméter optimális értékre van beállítva.

 

A készüléket a PATON™ termelési forrásokkal való használatra optimalizálták. Alkalmazása nagyon egyszerű és kevés időt vesz igénybe, mivel a készülék kialakítása már eleve megfelelő helyet biztosít az aljzat csatlakoztatásához és a forrás telepítéséhez.

 

Ebbe a PATON™ gyártási modellbe alul- és túlfeszültség elleni védelmi modult építettek be.

A megvásárolt készlet tartalmazza:

  • PATON BPI 250 PRO 15-2 egyenáramú tápegység
  • Görgők 1x(0,6-0,8) V és 1x (1,0-1,2) V
  • Karton csomagolás
  • Gyorscsatlakozó gázhoz
  • Használati utasítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.