Hegesztőhuzal SG3 Horda G4Si1

PRICE ON REQUEST

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Hozzáadás az órához
Hozzáadás az órához

Leírás

A Horda G4Si1 hegesztőhuzal alapvető adatai

G4Si1 / ER 70S-6 minőségű tömör huzal ötvözetlen acélok, alacsonyan ötvözött szén-mangán acélok, szerkezeti acélok MIG/MAG hegesztéséhez.

A HORDA®G4Si1 egy kiváló minőségű, kopírozatlan tömör huzal ötvözetlen acélok, alacsonyan ötvözött acélok és szerkezeti acélok GMAW hegesztéséhez. Ezt a huzalt széles körben használják az autó-, gép- és hajóépítő iparban, valamint acélszerkezetek, nyomástartó edények gyártásában.

A huzal gyártása innovatív ACR (Advanced Corrosion Resistance) technológiával történik, amely a rézréteg speciális bevonattal való helyettesítéséből áll, hogy megvédje a huzalt a korrózió ellen. Ez a megoldás csökkenti a hegesztés során kibocsátott káros gázok és hegesztési füstök mennyiségét. Jellemzője továbbá, hogy kevesebb a fröccsenés, aminek köszönhetően csökken az áramhegyek és a huzaladagoló görgők kopása. Ezenkívül egy speciális kenőanyagot használnak, amely javítja az elektromos vezetőképességet és a megbízható huzaladagolást nagy sebességnél, különösen a gépesített és robotizált folyamatokban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.